Ötven embert vesz fel a CIG Pannónia

Az északkeleti régiót kiszolgáló, mintegy 50 munkavállalót foglalkoztató új irodát nyitott a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Nyíregyházán - közölte a társaság
MTI-Eco, 2013. október 17. csütörtök, 14:18
Fotó: Napi.hu

Az ügyfeleket és képviselőket egyaránt kiszolgáló központ megnyitását a CIG Pannónia Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei igazgatóságának folyamatos fejlődése tette lehetővé. A teljes régiót kiszolgáló új iroda egyelőre 22 munkatárssal kezdi meg a működést, akikhez az év végéig további 8 munkavállaló felvételét tervezi a biztosító, a tervezett 50 főt pedig 2014 tavaszára érik majd el. A biztosító hosszú távon Debrecenben, Egerben, illetve Miskolcon tervez további terjeszkedést.

A társaságot 2007 végén magyar közéleti személyiségek és hazai biztosítási szakemberek alapították CIG Közép-európai Biztosító Zrt. néven, amely működését 2008-ban kezdte meg, 2010 őszétől pedig CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. néven folytatja tevékenységét. A több ágazatból álló életbiztosító portfóliója 2012-ben több mint 21 milliárd forint volt, Magyarországon kívül Romániában és Szlovákiában is értékesít - olvasható a cég honlapján.

HOZZÁSZÓLÁSOK