Az épületek öregedését figyelteti a paksi atomerőmű

A meglévő ipari létesítmények öregedésének geodéziai módszerekkel történő vizsgálatára írt ki közbeszerzést az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. A tender kétfordulós és az értékelésnél az ár a domináns elem.
Németh Géza, 2019. február 1. péntek, 06:41
Fotó: Napi.hu

Az uniós közbeszerzési közlönyben megjelent kiírás a tendert felhívással induló tárgyalásos eljárásnak minősíti. Vagyis a potenciális vállalkozásoknak március 4-ig kell jelentkezniük, majd az ajánlatkérő április 1-ig dönt arról, hogy kik jutottak a második fordulóba, hogy ajánlatot tehessenek.

A feladat 32, összesen mintegy 75 ezer négyzetmétert lefedő ipari létesítmény - illetve műtárgy - mozgásának és deformációjának geodéziai mérése. A méréseket negyedévente kell elvégezni, majd évente szakértői jelentést kell készítenie a nyertesnek. A mérések értékeléséhez az ajánlatkérő ad öregedéskezelési programot.

A munkát 2020 első napján kell elkezdeni, majd 2024 utolsó napján jár le a szerződés.

A tenderen az vehet részt, aki az elmúlt három évben befejezett legalább egy 40 ezer négyzetmétert lefedő - és abból legalább egy ipari létesítmény - szerkezeteinek mozgásvizsgálati elemzésére végzett geodéziai mérést, kiértékelő szakértői jelentéssel együtt.

Az értékelésnél 95 súlyszámmal szerepel az ár és 5 súlyszámmal a minőség.

HOZZÁSZÓLÁSOK