Pakson autókra is bőven futja

Teljes körű autóbérleti és flottakezelési szolgáltatásra írt ki közbeszerzést az MVM Paks II. Zrt. A szerződés milliárdos nagyságrendű lesz a tervek szerint.
Szász Péter, 2017. április 19. szerda, 19:16
Fotó: Napi.hu

A következő 8 évben több tucat autót bérelnek majd a Paks 2 dolgozói részére, amelyért a cég nettó 810 millió (bruttó 1,03 milliárd) forintot tervez fizetni.

A Közbeszerzési értesítőben megjelent kiírás szerint szükségük lesz 1 darab 1. kategóriás és 9-11 darab 2. kategóriás igazgatói autóra.

A többi vezető számára 46-61 autó érkezhet, míg kulcsos kocsiként 9-11 gépjárművel számolnak. Ezen kívül 1-2 kisbuszra és egy terepjáróra is szükségük lesz. A mennyiségeket a cég még nem tudja pontosan, azok tájékoztató jellegűek.

A flottakezelés lényegében minden autóval kapcsolatos ügyintézésre kiterjed. Kezdve az üzembe helyezéstől, a szervizen, autópályamatrica-cserén, abroncs-kezelésen, biztosítási-ügyintézésen keresztül a csereuató biztosításig. Még azt is kikötik, hogy az autókat miden esetben legalább 200 kilométerre elegendő üzemanyaggal kell átadni.

A vállalat a szerződéskötést követően 51-59 autót rendel majd, a többit igény szerint a következő 43 hónapban.

HOZZÁSZÓLÁSOK