Újdonsággal állt elő a Penny Market

A Penny Market érdi üzletében helyezte üzembe Magyarország első Palackomat automatáját, melynek segítségével a nap 24 órájában lehet egyszerűen és kényelmesen gázpalackot cserélni - adta hírül a harddiszkontlánc.
Domokos László, 2018. július 18. szerda, 11:13
Fotó: Napi.hu

A Flaga Hungária Kft. technológiai újításának segítségével a biztonságos, jó minőségű pb-gáz néhány perc alatt, a nap során bármikor hozzáférhetővé válik, ráadásul ehhez kiszolgáló személyzetre sincs szükség.

A Penny Marketnek nem ez az első kezdeményezése, eddig 8 budapesti és 3 vidéki üzletében épített ki elektromosautó-töltő telepeket.

Arra törekszünk, hogy a boltjaink köré elhelyezett kényelmi szolgáltatásokkal a lehető legjobban megkönnyítsük mindennapjaikat - mondta Jens-Thilo Krieger , a Penny Market Magyarország Kft. ügyvezetője.

A tervek szerint idén a Penny további 13 üzlete mellett a telepít gázpalack cseréjére alkalmas készüléket - ezek helyszíne: Kistarcsa, Veszprém, Sárbogárd, Tatabánya, Dunakeszi, Budapest Huszti út, Csongrád, Kecskemét, Baja,Ózd, Paks, Nagykáta, Tiszaföldvár.

E-töltőkből is több lesz: 2019. január 1-ig további 64 áruház parkolójában alakítanak ki töltőállomást. Győrben a Szabadrév utcai üzletnél múlt héten történt meg az újabb e-töltő beüzemelése.

Fotó forrása: Penny Market

HOZZÁSZÓLÁSOK