Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A cégnél 2016-ról 2017-re akár a 25 százalékot is elérhette a bérmelés az értékesítési és logisztikai területen dolgozóknál. A vállalat 2018-ban is folytatta a bérek fejlesztéseit: valamennyi területen átlagosan közel 10 százalékos emelést hajtott végre.

A társaság 2019-ben is hasonló jellegű fejlesztéseket tervez. Ezzel párhuzamosan 2019. január 1-től a Szép-kártyás juttatás összege a teljes munkaidős munkatársak számára 14 ezer forint - adta hír a Penny Market.

A diszkontlánc ezen kívül támogatja alkalmazottai gyermekeinek iskolakezdését, emellett szükség esetén munkabérelőleget vagy munkáltatói kölcsönt is biztosít. A szülési szabadságuk után újra munkába állók visszatérését többek között részmunkaidős foglalkoztatással, míg a központban dolgozó alkalmazottak munka-magánélet egyensúlyát további intézkedésekkel segítik elő, amennyire csak lehetséges.

A Penny Market Kft. megállapodott a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével, valamint a Penny Market Kft. Üzemi Tanácsával az úgynevezett túlóratörvény kapcsán, melynek értelmében a diszkontcég a kollektív szerződésben meghatározott évi túlmunkakeret mértékét nem emeli. Azoknak, akik ennél magasabb, évente akár 400 óra túlmunkát szeretnének, lesz rá lehetőségük, de csak kizárólag önkéntesen, valamint ehhez egy külön megállapodás megkötése is szükséges a munkavállalói érdekképviseletek közreműködésével.