Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Keddi közleményük szerint a fürdőgyógyászati részleg és a Medical Wellness csak korlátozott számú szolgáltatást nyújt majd, de Magyarországon Bükfürdő azon kevés fürdők közé tartozik, amely hatósági engedéllyel rendelkezik a gyógymedencék fertőtlenítésére, így a tíz forgatott vizű medence mellett öt gyógyvizes medencét is üzemeltetnek a pünkösdi hétvégétől.

Egymástól elkülönített pihenőszektorokat alakítottak ki a senior korosztály, a családosok és a gyermek nélkül érkező felnőttek számára, a medencékben való egyidejű tartózkodást a fürdőzők megszámolása helyett egyedi módszerrel oldják meg: minden medencénél fertőtlenített szilikonkarkötőket helyeznek el, annyit, ahány vendég bemehet az adott medencébe.

Bükfürdőn a szállodák és panziók tulajdonosai - noha jelentős veszteségeket könyveltek el a koronavírus-járvány miatt - megtartották dolgozóikat, a kényszerű üzemszünetet pedig felújítással, karbantartással töltötték. Bíznak abban, hogy újraéled a belföldi turizmus, a "Maradj otthon!" üzenetet pedig a "Nyaralj itthon!" üzenet váltja fel - áll a közleményben.