Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Útravalók program részeként mások mellett Zsiga Melinda egykori állami gondozott kick-box bajnok közreműködésével indul kurzus a járványhelyzet mentális kezelésére, emellett karriert támogató tanfolyam, életmentés, valamint drogprevenció és szexuális edukáció is szerepel a programok között.

Az alapítvány az akcióval arra szeretné felhívni a cégek figyelmét, hogy az állami gondozott gyerekek életében is nagy változást hozott a járványhelyzet és most a szokásosnál is nagyobb szükségük van a támogatásra - közölte a kezdeményezés kommunikációjával foglalkozó cég kedden az MTI-vel.

A Vásáry Tamás zongoraművész, a nemzet művésze által alapított Gyermekhíd Alapítvány kezdeményezéséhez egy külön erre a célra létrehozott online platformon - holnaphidja.gyermekhid.hu - lehet csatlakozni. A cégek pénzbeli támogatás mellett saját programötleteikkel, terveikkel is hozzájárulhatnak az alapítvány céljaihoz.

Az alapítvány használt digitális eszközök adományozására is buzdít, hiszen laptopokból és tabletekből folyamatosan hiány van a gyermekotthonokban, a pandémiás helyzetben pedig a gyerekeknek ezekre fokozott igényük van a mentorokkal való kapcsolattartáshoz.