Pilóták képzésére keres szolgáltatót a Műegyetem

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem pilóták gyakorlati képzésére keres vállalkozót, Budapest 50 kilométeres vonzáskörzetén belül. A hat féléves képzés becsült ellenértéke nettó 750 millió forint.
Németh Géza, 2017. február 21. kedd, 14:18
Fotó: Napi.hu

A nyílt közbeszerzési felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A gyakorlati képzés 6 félévig tart és azon 5-20 fő vesz részt. Az ajánlatok értékelésénél egyedül az ár esik latba, viszont szigorúak az elvárt követelmények.

Így csak az tehet ajánlatot, akinek van legalább öt olyan repülő oktatója, akik rendelkeznek repülőoktatói jogosítással, ICAO nyelvvizsga-igazolással, valamint 5 éves polgári légitársasági gyakorló pilóta szakmai tapasztalattal.

Rendelkeznie kell az ajánlattevőnek legalább öt darab olyan alsószárnyas, kétüléses oktató repülőgéppel is, amelyeknek a gyártási éve 15 évnél nem  régebbi, valamint egy kétmotoros oktató repülőgéppel is. További feltétel, hogy az oktatásra használni kívánt bázisrepülőtér  Budapest közigazgatási határától maximum 50 kilométer távolságra van, továbbá rendelkezik kényszerleszálló területtel a repülőtéren kívül.

Az ajánlatokat március 28-ig lehet benyújtani.

HOZZÁSZÓLÁSOK