Jön az újabb plakátkampány - közel 6 milliárdba fog kerülni

Újabb, 5,9 milliárdos plakátkampányt indít a kormány -
Szabó Zsuzsanna, 2018. szeptember 13. csütörtök, 12:33
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKOH) új megbízást adott "az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátására" nettó 5 milliárd 905 milliárd forintért - írja a 24.hu egy a Közbeszerzési Hatóság honlapjára feltöltött dokumentációra hivatkozva.

A megbízást a portál szerint Balásy Gyula érdekeltségei, a New Land Media Kft. és a Lounge Design Szolgáltató Kft. vitték el. A 24.hu szerint a dokumentumban szereplő megfogalmazást eddig a plakátkampányokra használták.

Balásy cégei ugyanazokkal az alvállalkozókkal dolgoznak majd, akikkel a korábbi plakátkampányokon is: munkát kap a Kód Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet Kft., a p2m Consulting Szolgáltató és Tanácsadó Kft., illetve az extrán kormányközeli Századvég Politikai Iskola Alapítvány.

Az NKOH az ajánlattételi felhívást szeptember 10-én küldte ki Balásyéknak, az ajánlat elfogadásáról szóló összegzést pedig két nappal később, szeptember 12-én hozták nyilvánosságra. A kampány témájáról nem szól a dokumentáció.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK