Rejtélyes ügy a kormány háza táján

Úgy tűnik, népmesei hősként, megújulva támadt fel Tiborcz István egyik uniós pályázata a kormányzati pályázati portálon, és egyelőre nincs magyarázat a csodára.
Komócsin Sándor, 2018. november 9. péntek, 09:13
Fotó: Pixabay

Rejtélyes körülmények között eltűnt a kormányzati pályázati portál nyilvántartásából az a tájékoztató, amely Tiborcz Istvánnak (Orbán Viktor miniszterelnök vejének) egyik nagy értékű európai uniós pályázatának adatait tartalmazta - írja a 24.hu.

Tiborcz István tavaly június 23-án személyesen nyert el több mint 35 millió forint vissza nem térítendő brüsszeli támogatást arra, hogy Csabdi településen ökológiai gazdálkodásra térjen át, és fenntartsa azt. Ez eltűnt, mintha ott se lett volna, ugyanakkor felkerült egy másik Tiborcz által elnyert pályázat.

Eszerint személyesen nyert el idén április 17-én majdnem 116 millió forint vissza nem térítendő támogatást ismét arra, hogy ökológiai gazdálkodásra térjen át, és fenntartsa azt. A projekt helyszíne ezúttal Budapest. Azt nem tudni, a fővárosban hol gazdálkodik Tiborcz István, vagyis hol fog biogazdálkodásra váltani.

A portál a furcsa pályázatokkal kapcsolatban megkereste a kormányzati pályázati portált felügyelő Miniszterelnökséget, kérdéseiket némi halogatás után továbbították az agrárminisztériumnak.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

lordofearth, 2018.11.09 12:38

@krislaci:
Orbán G. Viktor veje pont olyan mint az ő apósa. Mocskos, senkiházi paraszt. Az OLAF-nak intézkednie kellene arról, hogy az EU-ügysészsége letartóztatási parancsot adjon ki ellene. Szőnyegbe csavarva kivinni Hágába és elkezdeni a kínvallatását. Tudna mesélni a zsírdisznó veje.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

krislaci, 2018.11.09 12:13

Ez is a becsinálás első jelei közé tartozik.
A kormányzati maffia is arra a következtetésre
jutott, amiről nemrég én is írtam: hosszabb
távon nemigen lesz elkerülhető az Európai Ügyészségbe való belépésük?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html