Rendkívüli kedvezményt ad a Telenor a hóhelyzet miatt

A szélsőséges időjárási és közlekedési körülményekre tekintettel a Telenor is jóváírja ügyfelei belföldi hívás- és sms-költségeit a katasztrófa sújtotta térségekben - közölte a cég szombaton az MTI-vel.
MTI, 2013. március 16. szombat, 12:36
Fotó: Napi.hu

A társaság tájékoztatása szerint a jóváírás pontos részleteit a jövő héten ismertetik. Pénteken a Vodafone és a Magyar Telekom is jelezte: jóváírást ad ügyfeleinek a március 15-i hívásokból, tekintettel a rendkívüli helyzetre.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának 11 órai összesítése alapján 96 járhatatlan út és 19 elzárt település van az országban. Az MTI-hez eljuttatott közleményükben azt írták: a társaság munkagépei megállás nélkül dolgoznak, így a reggeli órákhoz képest több mint 30 utat és 10 települést sikerült felszabadítaniuk. Ugyanakkor arra kérik a közlekedőket, hogy továbbra is fokozott óvatossággal vezessenek, főleg a dunántúli megyékben. A tájékoztatás szerint továbbra is vannak járhatatlan utak Somogy, Zala, Komárom-Esztergom, Tolna, Veszprém, Győr-Moson-Sopron, Fejér, Bács-Kiskun, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

HOZZÁSZÓLÁSOK