A gödi H. Imre a kisváros Kisfaludy utcájában Opeljével közlekedett, amikor a járőrök ellenőrizték. Az igazoltatás során megállapították, hogy a gépkocsin egy másik személygépkocsira kiadott rendszámtábla volt felszerelve. A rendőrök a hatósági jelzést lefoglalták és a 43 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták - írják a Police.hu-n.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság nyomozói a gödi férfi ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldték.

 

Autósok, figyelem: üzent a rendőrség

Rendhagyó kisfilmmel készült a hatóság a húsvéti ünnepekre. A korábbi évek tapasztalatai alapján az ünnep ideje alatt a forgalom növekedésével kell számolni az utakon, valamint ebben az időszakban jellemzően az átlagosnál több sofőr hagyja figyelmen kívül az alkoholfogyasztás melletti járművezetés veszélyeit - írja a police.hu. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság éppen ezért kisfilmmel készült az ünnepekre.