Továbbra is Dubajba kínálja jegyeit a Wizz Air, a városra rákeresve a légitársaság saját rendszere június 7-től ad ki foglalható helyeket a Dubai World Central (DWC) repülőtérre, s csak egy kis betűs rész figyelmeztet rá, hogy valójában a 100 km-re lévő Abu-Dzabi a valós leszállóhely, illetve onnan indulnak vissza Budapestre - szúrta ki a szakportál.

Több olvasójuktól pedig úgy értesültek, hogy a célállomás változása ellenére a már korábban megvásárolt repülőjeggyel rendelkező utasok számára nem kínálnak visszatérítési vagy ingyenes átfoglalási lehetőséget.

A repülőtér-váltást a dubaji DWC-reptér március végén elrendelt határozatlan idejű lezárásával indokolja a légitársaság a honlapján és tájékoztatóleveleiben.

A célállomás mellett a járatszám is megváltozott: a W6 2497-es számú dubaji járatokat törölte a légitársaság, és az utasokat a W6 2357-es abu-dzabi járatra foglalta át, ezt értékesítik dubaji járatként. Egy olvasó szerint a foglalásában úgy szerepel az abu-dzabi járat, mintha eleve arra váltotta volna meg az eredeti jegyét, s egyelőre nem kínált megoldást erre a problémájára az ügyfélszolgálat sme telefonon sem e-mailen.