Ringier: Magyar Hírlap-előfizetésre nem jár Népszabadság

A Ringier bejelentése szerint a társaság portfoliójában lévő lapokra válthatják át előfizetésüket azok, akik korábban ilyen módon jutottak hozzá a múlt héten megszűnt Magyar Hírlaphoz. A Népszabadság azonban nem választható opció.
Kummer Krisztián, 2004. november 8. hétfő, 15:50
Fotó:

A kiadó által kiadott lapok: Blikk, Mai Nap, Nemzeti Sport, Vasárnapi Blikk, Bravo, Bravo Girl!, IM, Buci Maci, Képes Sport, Tina - mondta Máth András, a Ringier Kiadói Kft. kommunikációs igazgatója az MTI-nek. Máth hozzátette: a társaság minden előfizetőjét kárpótolja a Magyar Hírlap kiadásának befejezését követően az előfizetésből fennmaradt díjnak megfelelő mértékig.

Bár a Népszabadság is a Ringier-csoporthoz tartozik, mivel azt a Népszabadság Rt. adja ki, szemben a Magyar Hírlappal, mely a Ringier Kiadó Kft. tulajdonában van, így arra nem cserélhető át az előfizetés - tájékoztatta a Napi Online-t Máth András. A cég tájékoztatása szerint a kártalanítás pontos módjáról az előfizetők levélben, valamint a kiadó által e hét keddjétől működtetett 06-40-200-548-es úgynevezett kékszámon kapnak információt.

Kérésre természetesen visszajuttatják az előfizetésből hátralévő összeget.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

flora, 2004.11.09 13:09

A cikkben leírt telefonszámon (a Ringier egy kedves hangú munkatársa veszi fel) lehet kérni az előfizetésből fennmaradt összeg visszajuttatását. Ez tényleg kedves, de mind az akárhányezer embertől/intézménytől ezt várják?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html