Nagy ajándékot kapnak az RTL-től a Telenorosok

A Telenor MyTV az RTL Most+ platform első partnere - számol be a hírről a DTV News, amely szerint sok exkluzív funkciót érhetnek majd el a szolgáltató érintett ügyfelei.
Szabó Dániel, 2019. augusztus 11. vasárnap, 14:11
Fotó: Pexels

Az RTL Most+ többek között HD, a későbbiekben pedig FullHD felbontású videót, Chromecast támogatást, valamint kizárólag ezen a felületen elérhető, exkluzív tartalmat is kínál. A hagyományos RTL Most-hoz képest a felhasználók kevesebb reklámmal találkozhatnak, ugyanakkor a sorozatokat és filmeket hosszabb ideig nézhetik vissza. Emellett az érdeklődők az RTL Magyarország csatornáinak lineáris, élő adását is elérhetik az RTL Most+ felületen keresztül. Az új platformot elsőként a Telenor vezeti be Magyarországon - írja a portál arról, hogy a Telenor MyTV platformon pontosan mit is élvezhetnek majd a felhasználók.

A mobilszolgáltatás ügyfelei várhatóan 2019 negyedik negyedévétől élvezhetik az RTL Most+ plusz funkcióit.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Mekelekke, 2019.08.11 14:49

Nem ez az a zseniális alkalmazás, amely minden egyes elindításkor jelszó megadását követeli? Két nap használat után ordítva töröltem le.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html