Változás jön a Rossmann pénztárainál

Miután augusztus 31. óta már önkiszolgáló kasszát telepítettek egy budapesti üzletbe, a Rossmann a tapasztalatok alapján újabb nagy forgalmú boltjaiba is telepít az eszközökből.
Szabó Dániel, 2020. szeptember 4. péntek, 13:27
Fotó: Marketing

A Rossmann Magyarország a Flórián téri üzletének egyik hagyományos pénztárát cserélte le három önkiszolgáló kasszára. Ezek a pandémia idején plusz, biztonságos, érintkezésmentes vásárlási alternatívát kínálnak. A készülékeknél csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, valamint a rendszer a Rossmann-ajándékkártyát és a Multiplay kártyát is elfogadja - közölte a cég.

A cég terve, hogy további Rossmann-üzletekben is létesít önkiszolgáló kasszákat. A tervezett fejlesztésekről pedig a vásárlói visszajelzések alapján dönt majd a drogérialánc.

A munkatársak és vásárlók egészségének védelme érdekében az üzletekben, továbbra is életben vannak a korábbi szigorú egészségvédelmi szabályok, emellett rendszeresen fertőtlenítenek, a hagyományos kasszáknál pedig megmaradtak a plexifalak és a távolságtartásra figyelmeztető jelzések. A cég a járvány alatt kiszállítást is vállalt.

HOZZÁSZÓLÁSOK