Saját szendvicsüzemet épít a Spar

Több mint 1,2 milliárd forintos beruházással valósul meg a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. új üzeme. A vállalat üllői logisztikai központjának területén épülő létesítményben majonézes saláták és szendvicsek összeállítását végzik majd.
K. Kiss Gergely, 2017. szeptember 25. hétfő, 12:05
Fotó: Napi.hu

A Spar közleménye szerint az 1500 négyzetméteres üzem építése 2017 júliusában kezdődött, és átadása 2018 elejére várható. A zöldmezős beruházás költségvetése mintegy 1,2 milliárd forint, amelyből a technológia és a berendezések 250 millió forintba kerülnek. A létesítmény két csomagolósorral fog működni.

A beruházást a Spar saját erőből valósítja meg, s az első fázis várhatóan ötven munkahelyet teremt majd.

Az üllői convenience üzemben (a convenience termékek kényelmi, gyorsan és kényelmesen elfogyasztható termékeket takar a szakzsargonban) a legmodernebb technológiával, többféle kiszerelésben, 15 féle majonéz alapú saláta és 15 féle szendvics készül 2018 tavaszától, de a későbbiekben a választék folyamatosan bővülni fog. A húskészítményt tartalmazó szendvicsekbe és salátákba a Spar bicskei Regnum húsüzemében készülő termékek kerülnek.

A vállalat rövidtávú célja, hogy az ország az összes Spar, City Spar és Interspar áruházát ellássa az Üllőn készülő termékekkel.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK