Senki nem vállalkozott rendőrségi motorok szállítására

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az Országos Balesetmegelőzési Bizottság részére 25 szolgálati motorkerékpárt és 19 segédmotoros kerékpárt kívánt vásárolni, de a közbeszerzési felhívásra egyetlen ajánlat sem érkezett.
Németh Géza, 2020. június 11. csütörtök, 17:58
Fotó: Police.hu

A nyílt tender eredménytelenségét az ajánlatkérő Országos Rendőr-főkapitányság közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A felhívás két részből állt, és ezekre külön-külön lehetett ajánlatot tenni. Az első rész 24 gyárilag előállított, rendőrségi kivitelű motorkerékpár szállítására szólt. Feltétel volt, hogy a járművek rendelkezzenek a 2017. január 1-jét megelőző keltezéssel ellátott típusbizonyítvány esetében a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiállított típusbizonyítvánnyal, a 2017. január 1-jét követő keltezésű típusbizonyítvány esetében az NFM által kiállított típusbizonyítvánnyal és magyar nyelvű kezelési utasítással.

A második rész 19 segédmotoros kerékpár beszerzését tartalmazta. Minden járműnek teljes körű, a jótállási időn belüli eseti javítását Magyarország területén legalább egy, az adott gyártmány és típus javítására alkalmas átadó és átvevő pontot biztosítani kellett az ajánlattevőnek.

Az ajánlattevőknek fel kellett volna mutatniuk az elmúlt három évből 15 gyárilag - rendészeti szolgálati feladatok ellátására - kialakított motorkerékpár, illetve 12 segédmotoros kerékpár, szerződésszerű szállításáról szóló referenciát.

A tender mindkét része eredménytelen lett, mivel az ajánlattételi felhívásban előírt határidőig (március 2-ig) nem nyújtottak be ajánlatot.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Koronat_Orsosra_Mozgalom_2, 2020.06.11 18:51

Pedig biztos adtak volna egy havi rendőrfizetést egy motorbicikliért. Ja, hogy annyiért maximum Simsont lehet kapni?

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html