Senkinek sem kell a magyar gyógyfürdő

Senki sem pályázott a négycsillagos egerszalóki Saliris Resort szállodára és gyógyfürdőre a szerda déli határidőig - írta a Népszabadság csütörtöki számában.
MTI, 2014. január 16. csütörtök, 08:34
Fotó: Napi.hu

A Saliris Resort eladására még tavaly novemberben írt ki pályázatot a beruházó Szalók Holding Zrt. felszámolásával megbízott Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. A négycsillagos, 200 szobás szállodát, valamint a hozzá tartozó gyógyfürdőt és strandot 9 milliárd forint plusz áfa irányárral hirdették meg, a minimálár - amelyen még ajánlatot lehetett volna tenni - ennek 70 százaléka, azaz 6,3 milliárd forint volt.

Kovács Csaba, a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. ügyvezetője a lapnak elmondta: tárgyalást kezdenek a hitelezőkkel az irányár esetleges mérsékléséről, az új pályázatot ettől függően lehet majd kiírni.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

jobbajobb, 2014.01.16 12:45

Sok ...,kevesebbért kell adni ...,még nincs itt a fellendülés Európában !!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

biroti3, 2014.01.16 11:48

Az biztos , hogy szép szálloda.
Viszont nem kis lóvé az ára és utána gazdaságosan is kellene üzemeltetni.
Nem kis feladat...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html