Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A 2018-as esztendő a legnehezebb és legtöbb fájdalmat tartogató év volt az életemben - kezdte Facebookra feltöltött nyílt levelét Shane Tusup. Szerinte éppen ezért itt az ideje visszalépni egyet és áttekinteni az életét.

Mint írta, akkor a legboldogabb és akkor tudja kihozni a legjobbat magából, ha olyan célokat hajszol, amiket szinte lehetetlen elérni. Ezt tette Hosszú Katinkával is (bár a nevét nem írta le), amikor a visszavonuláson gondolkodó úszóból a 2016-os riói olimpia sztárja lett. Ugyanakkor úgy érzi, hogy az úszás már nem tud annyi kihívást tartogatni, ami által emberileg és szakmailag is nőni tudna.

A mostani cél pedig: világbajnoknak lenni a golfban a World Long Drive Associationnél, amely 1976 óta rendez vébéket. Mindezt úgy, hogy a volt úszóedző állítása szerint mindössze tavaly augusztusban fogott először ütőt a kezébe.

A World Long Drive Association honlapja szerint a 2019-es idény végig az USA-ban zajlik: márciusban indul Kaliforniában, majd szeptember elején ér véget Oklahomában. A tavalyi bajnokság során összesen 270 ezer dollárt osztottak szét a résztvevők között (ugyanannyit mint például 2016-ban), a nyertes 125 ezer dollárt, azaz mai árfolyamon nagyjából 35 millió forintot vihet haza.