Simicskáék egy lépéssel közelebb kerültek a TV2-höz

Felbukkant Fonyó Károlynak és a cégének a neve a TV2 Media Group Holdings Kft. cégadataiban. Amennyiben hatályba lép a módosítás, akkor visszamenőlegesen, október 15-től az üzletember a televízió vagyonkezelőjének az ügyvezető-tulajdonosa - írja az mmonline.
Napi.hu, 2015. december 17. csütörtök, 09:56
Fotó: Napi.hu

Változások történtek a TV2 Media Group Holdings Kft. cégadataiban. A cégvezetők esetében Simon Zsolt és Yvonne Dederick neve mellett a "törlés alatt" megjegyzés szerepel. Ezzel párhuzamosan feltűnt Fonyó Károly vezető tisztségviselő - Simicska Lajos üzlettársa - a "bejegyzés alatt" megjegyzéssel. A társaság tulajdonosainál Simon és Dederick kapcsán szintén a "törlés alatt" kiegészítés szerepel. A Fonyó érdekeltségébe tartozó Megapolis Media Zrt. pedig bejegyzés alatt áll.

Amennyiben Fonyó jogerősen birtokon belül kerül a TV2 Media Group Holdings Kft.-nél az érdekes helyzetet teremthet. A bejegyzés alatt álló cégbírósági adatokban ugyanis október 15-e szerepel. Hivatalosan Simonék ezen a napon passzolták el a televíziót működtető céget Vajnának. Azonban ezt a megállapodást utólag Fonyó jó eséllyel megtámadhatja, hiszen aznap már ő volt az aláírásra jogosult cégvezető - írja az mmonline.

Forrás: e-cégjegyzék
A teljes dokumentumért kattintson a képre!


HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bulemia, 2015.12.17 12:14

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html