Sokk a magyar Tescónál - meddig lesznek üres polcok?

Nemrég derült ki, hogy gond van a Tescókban az áruellátással. A félkész termékeknél (pékáruk) és a fagyasztott áruknál találkozhatnak a vásárlók üres, vagy alig töltött polcokkal. A 24.hu a vecsési áruházban szinte teljesen üres fagyasztóládákat talált. Az ok egyelőre elég homályos.
K. Kiss Gergely, 2018. június 2. szombat, 18:19
Fotó: MTI Fotó

A portálhoz olyan nem hivatalos információ jutott el, hogy becsődölhetett az áruházláncot eddig félkész és fagyasztott árukkal ellátó cég, ezért van gond. Olyan pletykát is imsernek, hogy a kínálat helyreállításánál először a nyáron igen keresett fagyira koncentrálnak, így a többi mirelitterméknél hosszasabban is fennmaradhat az áruhiány - olvasható a portálon.

Kérdésükre a Tesco megismételte, hogy a közelmúltban átalakították a félkész és fagyasztott termékek logisztikáját, de megtudták azt is, hogy szolgáltatópartnert váltottak. Csődről viszont szerintük szó nincs, hanem megpályáztatták a logisztikai szolgáltatást, és ennek következménye volt a partnercsere.

A válaszból az is kiderült, hogy lépésről-lépésre állhat helyre a teljes korábbi pékáru és mirelitkínálat. Megerősítették, hogy a fagylaltkategória teljes elérhetőségének visszaállítása elsőbbséget élvez. De hogy mikorra lehetnek újra tele a polcok, pultok, arról nem ígértek semmi konkrétumot.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

HOZZÁSZÓLÁSOK