Új akcióval rukkolt elő az Interspar

Környezetbarát szendvicscsomagolókkal és ételtárolókkal bővült az Interspar hipermarketek termékköre. A társaság célja, hogy ezzel segítse a háztartásokat a műanyaghulladék-csökkentésében.
Szabó Dániel, 2020. augusztus 9. vasárnap, 07:41
Fotó: Napi.hu

Újdonságként jelenik meg az Interspar hipermarketek kínálatában a BPA mentes, vegán, mosógépben is mosható Snack'n'Go ételtartó tasak, valamint a Boc'n'Roll mosható szendvicscsomagoló - írja közleményében a cég, amely szerint mind a kettő kiváló alternatívája lehet az olyan egyszerhasználatos csomagolásoknak, mint a folpack.

"A fenntartható jövő kihívása, hogy hogyan tudjuk a háztartásokban keletkező műanyag hulladékot úgy csökkenteni, hogy a vásárlás és a mindennapi élet komfortérzete megmaradjon. A Spar az élhető környezet fenntarthatósága érdekében folyamatosan bővíti környezettudatos termékeiknek számát" - magyarázta a bevezetést Maczelka Márk a kiskereskedelmi lánc kommunikációs vezetője.

A Snack'n'Go ételtartó tasak tartós anyagból készült, mindennapos használatra tervezték. A tasak folttaszító belseje nem engedi át a nedvességet, ugyanakkor kiváló légáteresztő. Felhasználható gyümölcsökhöz, zöldségekhez, szendvicsekhez, különféle magokhoz, és akár aprósüteményekhez is.

A Boc'n'Roll mosható szendvicscsomagoló kitűnő alternatívája az egyszer használatos, eldobható alufóliának vagy folpacknak. A változtatható méretű és alátétként is használható csomagolóban elfér a szendvics, péksütemény, vagy akár több gyümölcs is. Mosógépben 30 fokon mosható.

Már több hasonló ételtárolásra alkalmas termékkel rukkolt elő a Spar.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Elhetetlen, 2020.08.09 23:46

Ja, ja, környezet kímélő, és arra ösztönöz, hogy ne vásároljunk felesleges élelmiszert, ami aztán a szemétbe kerül. Tízezer alatt nem szállítanak ki. Ötezer ft, az nem bevétel nekik, pedig a benzint és a sofőrt megfizettetik külön. A fenntartható jövő kihívása, hogy, ha a vevőnek kell 6 liter tej, meg egy kenyér, akkor vegyen még hatezerért felesleges dolgokat. ?"A fenntartható jövő kihívása, hogy hogyan tudjuk a háztartásokban keletkező műanyag hulladékot úgy csökkenteni, hogy a vásárlás és a mindennapi élet komfortérzete megmaradjon. A Spar az élhető környezet fenntarthatósága érdekében folyamatosan bővíti környezettudatos termékeiknek számát" De jó is nekem, hogy a hatezer forintnyi felesleges árut környezetbarát csomagolásban kapom.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html