Új Spar-üzlet nyílt egy budapesti plázában, vidéken átalakításba kezdtek

Augusztus végén nyílt meg az üzletlánc új boltja a Duna Plázában, egyet pedig felújítottak Tatabányán.
Szabó Dániel, 2019. szeptember 4. szerda, 12:11
Fotó: spar.hu - Illusztráció.

Augusztus végén nyílt meg az üzletlánc két korszerű üzlete. A vállalat modernizációs programja során átalakított áruházak kényelmes környezetben, olyan új kínálattal várják a vásárlókat, mint a kényelmi termékek ételválasztéka, vagy a látványpékség és a salátabár finomságai - írja közleményében az üzletlánc.

"Idén is folytatjuk az áruház-modernizációs programunkat, amelynek során augusztus végére egy tatabányai szupermarketünket építettük át, illetve egy új budapesti üzletet is nyitottunk mintegy 740 millió forintból. Célunk, hogy az üzleteinkben élmény legyen a vásárlás" - mondta Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője az átalakításról.

Tatabányán, a Sárberki lakótelepen lévő bolt alakult át 240 millió forintból. Itt alacsony bútoros zöldség-gyümölcs osztályt és újjávarázsolt pékáru-részleget készítettek, valamint egy grillpult is helyet kapott. A felújításkor energiatakarékos és környezetbarát hűtési és világítási technológiákat telepítettek. A tatabányai szupermarketben 18 munkatárs szolgálja ki a vásárlókat.

A Duna Plaza bevásárlóközpont földszintjén lévő új Spar szupermarket mintegy 500 millió forintos beruházás révén jött létre. Az augusztus 29-től látogatható üzletben 28 munkatárs gondoskodik a vevők kiszolgálásáról.

HOZZÁSZÓLÁSOK