Másfélmilliárdba kerül a korcsolyaközpont műszaki ellenőrzése

Az Újlak Mérnökiroda Kft., valamint a Főber Nemzetközi Ingatlanfejlesztő és Mérnöki Zrt. 1 milliárd 470 millió forintért látja el a Nemzeti Korcsolyázó Központ beruházásának műszaki ellenőri feladatait. A nyílt, gyorsított közbeszerzésre több ajánlat nem is érkezett.
Németh Géza, 2019. április 5. péntek, 11:20
Fotó: Pixabay

Az eredményt az ajánlatkérő Nemzeti Sportközpontok tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben. A lebonyolítói, mérnöki tanácsadói, tervellenőri és építési műszaki ellenőri feladatok a tervezéstől az építés befejezéséig tartanak.

A Nemzeti Korcsolyázó Központ Budapest XIV. kerületében, a Szabó József utca  és az Istvánmezei út kereszteződésében lévő területen épül fel. Ehhez előbb el kell bontani a Millenáris Velodromot, a Kisstadiont, az üzemeltetési központot (a benzinkúttal együtt), továbbá a Millenáris melléképületeit és a kerítést is. A területen a régi épületek közül csak a gyakorló jégcsarnok marad meg.

Az ajánlatkérő március 4-én kötött szerződést a nyertesekkel.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tlg01, 2019.04.05 16:42

ezek a jó bulik:) GYORSÍTOTT közbeszerzés
más nem is jelentkezett
nem csodálom
fantasztikus!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html