Újabb stadionról derült ki, hogy többe kerül, mint tervezték

A Szeged-Csanádi Egyházmegye által építtetett stadion építési költsége közel 800 millió forinttal, 12 milliárd 708 millió forintra emelkedett. Kivitelező a Market Építő Zrt.
Németh Géza, 2019. február 6. szerda, 14:33
Fotó: Pixabay

A tender módosítását az ajánlatkérő Szeged-Csanádi Egyházmegye tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben.

A projekt hivatalos neve a következő: Szegedi Ifjúsági Centrum és kiegészítő projektelemek tervezése és kivitelezése. A megnevezés egy olyan 8 ezer fős stadiont fed, amely megfelel az MLSZ "A" illetve az UEFA "CLASS" Category 4 előírásoknak.

Az ajánlatkérő még 2017 szeptemberében szerződött a Markettel, 11 milliárd 928 millió forint költséggel. Kiderült, hogy egyes munkákat módosított tartalommal kell elvégezni, további kiegészítő munkák is akadtak. Ez indokolja azt, hogy a tervezési és kivitelezési költség 12 milliárd 708 millió forintra emelkedett.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

acdc, 2019.02.06 15:13

Csuhás g.cik nektek honnan az @nyátokból van ennyi pénzetek ugyan?
Kár, hogy vasárnap nyitva vannak a boltok, pedig lehetne istentisztelettel összevont amatőr meccs...20 néző előtt 13 milliárd forintért.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html