Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Starbucks december 19-én Budapesten a Kolosy téren reggel 8 órakor, december 20-án a Dunakeszi Auchanban 14 órakor, míg szintén a fővárosban, a Mechwart téren december 30-án reggel 10-kor nyit új üzletet.

Mind a három egységben megtalálható a Starbucks aktuális kínálata: így kávé- és teakülönlegességek mellett, szendvicsek és desszertek is várják a vendégeket.

A cég válaszában kiemelte, hogy minden egyes új Starbucks helyszín megnyitását alapos környezetkutatás és piacfelmérés előzi meg. A Starbucks közösség visszajelzései alapján a most nyíló helyszíneken van igény a Starbucks szolgáltatásaira.

Az átadásra váró új kávézó a Kolosy téren.
Kép: Napi.hu, Szabó Dániel

Az átadásokat követően 2019 végére összesen 34 Starbucks-egység működik majd Magyarországon. Ebből 28 a fővárosi agglomerációban, 2-2 üzlet Debrecenben és Szegeden, és 1-1 Székesfehérváron és Pécsett.

A Starbucks számára kiemelten fontos, hogy az új egységek ne pusztán kávézóként, de a környezet és közösség igényeinek megfelelő térként is működjenek. Emellett fontos, hogy a kávézókban dolgozó partnerek érezzék, közösséghez tartoznak és hogy a vállalat biztosítja számukra a fejlődés és előrelépés lehetőségét - írták.