Szalonnát fogtak a NAV-osok

Négy és fél tonna szalonnát semmisítettek meg, mivel azt egy hűtés nélküli teherautóban találták meg a pénzügyőrök. A jármű az úti céljával ellentétes irányba tartott, amikor megállították a NAV-osok.
Domokos Erika, 2020. június 24. szerda, 18:29
Fotó: Pixabay - A kép illusztráció.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Szolnoknál egy teherautó ellenőrzéskor hűtés nélkül szállított szalonnára bukkantak. A romlandó árut meg kellett semmisíteni - írta a NAV a Facebook-oldalán.

A pénzügyőrök ekáer (elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer) -ellenőrzésen állítottak meg egy ponyvás teherautót a 4-es számú főúton. Az okmányok szerint a szállítmány Romániába tartott, ám az autó ettől ellentétes irányba haladt. A hűtőberendezés nélküli raktérben csaknem négy és fél tonna (4500 kilogramm) szalonnát találtak a NAV munkatársai.

A pénzügyőrök a szállítás körülményei miatt értesítették a kormányhivatal munkatársait, akik az áru megsemmisítését rendelték el - közölte a NAV.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

narancsragacs, 2020.06.24 20:49

Magyar gyomorba magyar szart !
Még több EU pénzt a díszparasztoknak mert dzsipóra vadászpuskára telik de élelmiszer szállításra alkalmas autóra nem.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html