Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az MKB Széchenyi kártya program kínálatában elérhető Agrár Széchenyi kártya konstrukció maximálisan elérhető hitelkerete 50 millió forintról 100 millió forintra emelkedik. A módosítás olyan mikro-, kis- és középméretű élelmiszeripari vállalkozásoknak, tészeknek és termelői csoportoknak nyújt segítséget, amelyek alacsony összegű támogatási kerettel rendelkeznek jelentette be a pénzintézet.

Augusztus 8-tól a kormány a rossz időjárás sújtotta mezőgazdasági termelők veszteségeit is enyhíti: 100 százalékos kamat-, kezességi díj-, illetve költségtámogatást biztosít a jogosultsági feltételeknek megfelelő agrárvállalkozásoknak.

Az Agrár Széchenyi kártya folyószámlahitel - állami díjtámogatás mellett - akár költség- és kamatmentesen is elérhető, így segítséget nyújthat a termelőknek a kárenyhítő juttatás kifizetéséig, továbbá lehetőséget teremt számukra, hogy a károkból származó veszteségeiket kigazdálkodhassák. Az 1, 2 vagy 3 évre szóló, akár 100 millió forintos keretösszegig elérhető, szabad felhasználású megoldás segít kezelni az átmeneti likviditási problémákat - írta a bank.