Szerződést bontott a Malév

A Malév Zrt. december 27-i hatállyal felmondta szerződését a Delfino Travel Agency-vel, amely több balkáni ország képviseletét látta el - közölte a Malév hétfőn az MTI-vel.
MTI-Eco, 2010. december 27. hétfő, 16:06
Fotó:

A nemzeti légitársaság közleménye szerint a felmondás oka, hogy a Delfino a fizetési felszólítást követően sem egyenlítette ki mintegy 50 millió forintos tartozását, továbbá a Malév felszólítása ellenére a szerződésben kifogásolt pénzügyi garanciális elemeket sem módosította.

A Delfino figyelmen kívül hagyta a Malév fizetési felszólítását és a bankgaranciára vonatkozó kérelmét, érdemi válasz a cégtől egyetlen felszólításra sem érkezett a megadott határidőre - közölte a Malév.

A magyar nemzeti légitársaság szolgáltatásainak körét és minőségét a kereskedelmi partner személyében történt változás nem befolyásolja, a Malév az érintett országokban elérhető eddigi szolgáltatásokat és lehetőségeket továbbra is változatlanul biztosítja utasainak.

A korábban megvásárolt vagy foglalt jegyek tehát ennek megfelelően érvényesek, az utasok az ünnepi időszak alatt sem tapasztalhatnak majd negatív változást - áll a Malév közleményében.

HOZZÁSZÓLÁSOK