Szétlopták a csomagokat Ferihegyen

Január 19-én több utas is azzal jelentkezett, hogy a Liszt Ferenc repülőtéren kinyitották feladott csomagjaikat és abból értékeket vettek ki - írja a 444.hu.
Szász Péter, 2018. február 4. vasárnap, 15:51
Fotó: Pexels

A portál több esetet is idéz. Egy dél-koreai utas panasza miatt a budapesti dél-koreai nagykövetség január 19-én figyelmeztető posztot tett közzé a Facebook-oldalán, leírva, hogy az utóbbi időben több koreai utas értékei tűntek el a budapesti reptéren.

Ugyanezen a január 19-ről 20-ra virradó éjszakán a Facebook-bejegyzése alapján egy Giorgio Stegner nevű utas bőröndjét is meglopták.

Egy Írországban élő és Dublinból éppen hazalátogató magyar házaspárnak sem volt zökkenőmentes az utazása. Ők részletesebben megírták a sztorijukat a 444-nek.

A kép forrása: Pexels

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

andraszuzu, 2018.02.05 09:11

"Nincsenek regi viccek csak ujszulott emberek es egy ujszulottnek minden vicc uj." 10-15 eve is pont igy loptak, sot mar arra is volt pelda hogy a Lufthanza bekamerazta ide tarto gepet es las csodat egyenesben, szinesben a rakterben. Vegul is volt honnan tanulniuk, Egy kalap szilvamag az egesz hatter, ez van.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

rotaryfun, 2018.02.05 08:32

Az ebay csomagok sem a repülőből potyognak ki :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html