Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Nemzeti Kommunikációs Hivatal közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A nyertesek által elvégzendő feladatok - egyebek mellett - a következők: stratégia menedzsment, kutatási feladatok, stratégiai tervezés és tanácsadás, folyamatmenedzsment, teljesítménymenedzsment, humán erőforrás menedzsment, projektmenedzsment, vállalatszervezés, megfelelés biztosítási, információbiztonság és a kapcsolódó egyéb szolgáltatások.

A szolgáltatásokat igénybe vevő szervezetek - különösen - az országgyűlés vagy a kormány irányítása vagy felügyelete alá tartozó költségvetési szervek, vagy az ilyen költségvetési szerv irányítása vagy felügyelete alá tartozó központi, területi és helyi költségvetési szervek. A nyertesekkel december 23-án kötött szerződést az ajánlatkérő, de várhatóan a keretszerződésben nem egyedül látják el feladatukat, valamint alvállalkozók közreműködését is igénybe vehetik az NKOH által kiírt feladatok teljesítéséhez.

A Céginfo.hu adatai szerint a p2m Consulting Kft. 2008-ban alakult, a jegyzett tőkéje 3 millió forint, tulajdonosai Szabad Tamás és Patonai Ágnes. A 2019-es évet 68,9 millió forint nettó árbevétel mellett 1,2 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta a társaság.

A p2m Informatika Szolgáltató Kft. 2016-ban alakult, a jegyzett tőkéje 3 millió forint, a tulajdonosa pedig Szabad Tamás. A 2019-es évet 123,6 millió forint nettó árbevétel mellett 67,1 milliós adózás előtti eredménnyel zárta.