Szokatlanul sok tévécsatorna tűnik el októbertől

Jelentős változásra lehettek figyelmesek azok, akik a hét közepétől a te­levízió távkapcsolójával szörföztek a csatornák között. A ha­zai kínálat ugyanis bő egy hét alatt annyit változott: sok megszokott csatorna tűnt el, s több érkezett a helyükre - hívja fel a figyelmet a borsonline.hu.
K. Kiss Gergely, 2017. október 8. vasárnap, 17:28
Fotó: Napi.hu

A VIVA TV-t üzemben tartó cég teljesen meg is szűnt, az adás már hónap elejétől nem fogható. Eltűnt a Comedy Central Extra, az AXN White és az AXN Black. A Disney Junior pedig már csak október 12-ig látható. A VIVA helyét a Magyar MTV vette át, az Extra helyét pedig a Co­medy Central Family vette át. A csatornán teljes műsoridőben magyar nyelvű szitkomok mennek majd - tudta meg a portál.

Szintén új jelentkező a Sony Max és a Sony Movie Channel az AXN csatornák helyén. A Sony új csatornái szinte minden szolgáltatónál elérhetők, a UPC egyes csomagjaiban november 5-ig kódolatlanul. A Maxon lesz néhány ismerős arc, mint a Szex és New York szereplői vagy a Jóbarátok csapata. Saját gyártású műsorként pedig itt lesz látható, egyebek közt Lakatos Márk Stíluspárbajának második évada és az Exek az édenben.

A Movie-n kapcsán eddig azt lehet tudni, hogy a Men in Black, a Jumanji és a Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? címû mozikat biztos leadják majd.

HOZZÁSZÓLÁSOK