Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az érintésmentes fizetéshez az ügyfélnek egyszerűen csak a kártyaelfogadó terminál közelébe kell tartania iPhone-ját, vagy Apple Watch okosóráját. Minden Apple Pay tranzakció biztonságos, mivel ujjlenyomat-felismerővel (Touch ID), arcfelismerővel (Face ID) vagy az eszközjelszóval azonosítja a tulajdonost, valamint egyszer használatos biztonsági kóddal hagyja jóvá a tranzakciót. Az Apple Pay-t elfogadják az élelmiszerboltokban, a gyógyszertárakban, a taxikban, az éttermekben, a kávéházakban, és sok más üzletben is.

Az ügyfelek emellett használhatják az Apple Pay fizetést iPhone-on, iPad-en és Mac számítógépen keresztül is, amivel gyorsabbá és kényelmesebbé válik a vásárlás az applikációkban és az interneten, úgy, hogy mindehhez nem kell külön felhasználói fiókokat létrehozniuk vagy minden alkalommal begépelniük a szállítási és számlázási adataikat. Az Apple Pay-jel könnyen fizethet a többi között ételrendelésekért és házhoz szállított élelmiszerekért, online vásárlások során, a tömegközlekedésen vagy parkolásnál. Ezen kívül az Apple Pay használható fizetésre az Apple Watch-on elérhető alkalmazásokban.

A Takarékbankon kívül az Apple Pay elérhető Magyarországon a Bank of America, a CIB Bank, a Curve, a DiPocket, az Erste Bank, a Gránit Bank, az iCard, a K&H Bank, a Monese, az OTP Bank, a Raiffeisen Bank, a Revolut, az MKB és a TransferWise ügyfelei számára is.