2020 tavaszára készül el a 3000 négyzetméteres létesítmény, ahol dokkoló rendszer, darupálya, festőkabin segítségével a legmodernebb technológiával szervizelik és újítják fel a targoncákat.

A Still Kft. a tatabányai központ mellett az országban négy helyen kínál targoncabérlési lehetőséget. A német tulajdonú társaság 100 főnek ad munkát, a dolgozók kétharmada karbantartási tevékenységet végez. A vállalat éves árbevétele 2017-ben kilenc, 2018-ban tizenegy milliárd forint volt.

A most épülő központ beruházási értéke közel egymilliárd forint. A létesítmény tulajdonosa és építője a Leier Monolit Kft., akik az ingatlant bérbe adják a Still Kft.-nek.

A közel 100 éves Still teljeskörű intralogisztikai megoldásokat nyújtó nagyvállalat, amely Magyarországon kívül további 49 országban rendelkezik leányvállalattal vagy képviselettel. Munkavállalóinak létszáma 2018-ban meghaladta a 8000 főt, a tavaly átadott targoncák és anyagmozgató gépek száma közel 60 000 volt, a cég forgalma elérte a 2 milliárd eurót.