Tavaly is növekedett a Nexon

Tavaly 4 százalékkal, közel hárommilliárd forintra tudta növelni bevételét a Nexon Kft.
Diószegi József, 2011. május 17. kedd, 10:27
Fotó:

A bér- és humán ügyviteli szoftverek értékesítésével és szolgáltatások nyújtásával foglalkozó 1989-ben, magyar tulajdonosok által alapított Nexon Kft. tavaly 4 százalékkal tudta növelni bevételét, ami így megközelítette a hárommilliárd forintot - mondta a keddi sajutótájékoztatón Ocskay Szilárd, a Nexon egyik alapítója, ügyvezetője.

A társaság jelenleg 250 főt foglalkoztat, háromezer aktív ügyféllel rendelkezik, s havonta egymillió bérjegyzék készül a Nexon rendszerekben, s a cég 30 százalékos részesedéssel rendelkezik a humániformatikai megoldások piacán, s ezzel a cégvezetők szerint a társaság piacvezető.

A Nexon saját maga 60 ezer fő részére végez bér- és humánügyviteli szolgáltatást. A budapesti székhelyű társaság nyolc regionális irodát működtet Magyarországon.

Ocskay azt is elmondta, hogy piacvezető szerepben a növekedés nehezen fokozható, ezért a társaság több új szolgáltatással jelenik meg a piacon, közöttük több a kis- és középvállalkozások megszólítására is alkalmas.

A cég magyarországi és multinacionális partnerei közül többen vannak jelen a régióban is, így a szomszédos országokban is ők lehetnek a társaságok partnerei - tette hozz a Napi érdeklődésére Ocskay.

HOZZÁSZÓLÁSOK