Távozik a Figyelőtől Illisz László főszerkesztő. A szerkesztőség munkáját a továbbiakban Kamasz Melinda irányítja. A hetilap kiadója, a MediaCity Magyarország a jövőben is elkötelezett a több évtizedes hetilap nemes hagyományainak folytatása és a függetlenséget a legfontosabb értéknek valló gazdasági-üzleti újságírás mellett.

Közös megegyezéssel távozik a Figyelőtől Illisz László főszerkesztő, aki 2011. június elsejétől töltötte be ezt a posztot. A hetilap szerkesztőségi munkájának irányítását a továbbiakban mb. főszerkesztőként Kamasz Melinda - egy éve a Figyelő főszerkesztő-helyettese - veszi át. Kamasz nagy tapasztalatokkal rendelkezik a gazdasági újságírás és szerkesztés területén.

A MediaCity tavaly májusban a Sanomától vette meg a Figyelő című üzleti hetilap, valamint az Üzlet és Siker, a TOP 200, a Figyelő Trend negyedéves kiadványok, továbbá a Figyelő Konferenciák jogait. A MediaCity gondozásában jelenleg nyolc magazin jelenik meg. A kiadó az idén vásárolta meg Frank Júlia teljes életművét, és ehhez kapcsolódóan elindította első gasztromagazinját. Emellett igazi sikertörténetnek számít az IPM, ami a zuhanó print piacon két számjegyű növekedést mutatott fel.

A magyar tulajdonban levő kiadóvállalat ügyvezetője,  Lukács Marianna kiemelte, hogy a MediaCity hisz a médiában rejlő üzleti sikerben, ezért a jövőben is erőteljes piaci terjeszkedést tervez. A kiadó még az idei évben a print kiadványokhoz kapcsolódóan több internetes portált is indít, és a tárgyalások függvényében újabb magazinok is kerülhetnek a kiadóhoz.