Távozik a Való Világ producere! (új)

Árpa Attila, az RTL Klub kreatív igazgatója és a ValóVilág produkciós igazgatója hétfőn elhagyja a csatornát, hogy újabb szakmai kihívásokat keressen – jelentette be a tévétársaság. Úgy tudjuk, hogy Árpa közös megegyezéssel távozik.
NAPI Online, 2003. január 21. kedd, 08:21
Fotó:

A döntés hátterében a Való Világ tartalmát érintő folyamatos nézeteltérések állnak. Az RTL Klub vezetése sajnálatosnak tartja a kialakult helyzetet, és elismeri, hogy Árpa sokéves munkájával hozzájárult az RTL Klub sikeréhez. Árpa nevéhez számos sikeres produkció kapcsolódik, ilyen egyebek között a Mónika Show vagy a Heti Hetes. A Való Világ produkció irányítását információink szerint a külföldön tartózkodó Kolosi Péter programigazgató hazatérte után dönti el a televízió vezetése.

Árpa Attila reméli, hogy hamarosan véget ér a valóságkorszak, és vissza lehet térni a klasszikus televíziózáshoz - írja az Index. Árpa hozzátette: most felszabaduló idejében végre azt csinálhatja, amit szeret, mivel a reality show nem tartozott ezek közé. A tévés szakember filmgyártással és zeneszerzéssel szeretne foglalkozni, televízióval egyelőre nem. Ugyanakkor nem zárja ki, hogy később tévésorozatokat készítsen.

HOZZÁSZÓLÁSOK