Ennyit kell várnia szilveszterkor taxira

Csúcsidőben az utazásszervező szoftvernek köszönhetően 10-15 percre csökkenhet a taxik várható érkezési ideje a Taxifynál - közölte a cég.
Szepesi Anita, 2018. december 29. szombat, 14:59
Fotó: Marketing

Idén a tavalyihoz képest kétszer több, 16 ezer fuvarra számít a Taxify az év utolsó és az új év első napján. Szilveszterkor szolgálatban lesz az egyetlen Tesla Taxify autó is.

Az utazásszervező szoftverét úgy alakították ki, hogy az valós időben követve az autók mozgását, már akkor képes új fuvart adni, amikor a taxis még "fuvarban van". Mikor közelít a céljához, már kapja is a legközelebbi következő címet. Így csökkenthető az utasok várakozási ideje, és a sofőrök üresjárata. Ennek köszönhetően csúcsforgalom idején a várható érkezési idő 10-15 percre csökkenhet - olvasható a cég közleményében.

Az okostelefonos alkalmazáson keresztül rendelt fuvarok teljesen biztonságosak, hiszen a fuvarok  visszakövethetősége kizárja a visszaélést. Ráadásul az utasoknak is kényelmesebb, hiszen az okostelefonjukon látják a rendelt autó helyzetét, és nem kell a hidegben várakozni - hangsúlyozza a cég.

HOZZÁSZÓLÁSOK