Változás lesz a Magyar Telekom vezetésében

November 2-tól Gonda Gábort nevezték ki a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatójává, valamint a Magyar Telekom felső vezetésének tagjává.
Domokos László, 2020. szeptember 23. szerda, 10:07
Fotó: Magyar Telekom

Gonda Gábor 21 éves szakmai- és 15 éves felsővezetői tapasztalattal érkezik a T-Systems élére. Szakmai pályafutását 1999-ben a Compaq-nál kezdte, ezt követően 17 évet töltött a Hewlett Packard (HP) Enterprise-nál különböző vezetői funkciókban, 2012 óta a magyar HP ügyvezető igazgatója, 2018 óta a HP teljes közép-európai régióját is vezette.

A szakember munkáját számos vállalati és iparági elismerés igazolja, tanít a Budapesti Corvinus Egyetemen is. Diplomáját az Óbudai Egyetem informatikai mérnök szakán szerezte, melyet számos vezetői képzés követett, köztük a Harvard Business School kurzusa.

A poszton Kaszás Zoltánt váltotta, ki 2020. szeptember 1-jével közös megegyezéssel távozott, feladatait pedig átmenetileg Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója vette át. Kaszás a vállalat Informatikai megoldások divíziójának vezetése után 2017 januárjától megbízott, 2017 júniusától pedig kinevezett vezérigazgatóként irányította a céget.

HOZZÁSZÓLÁSOK