Telekom-ügyfelek, figyelem! Nagy változás történt mától

A Telekom október 20-ától vezeti be megújult otthoni termékportfólióját - adta hírül a cég.
Szász Péter, 2017. október 20. péntek, 17:42
Fotó: Shutterstock

A Telekomnál az új konstrukciókban nem lesz a korábban megszokott határozatlan, 12, vagy 24 hónapos hűségidő. Ehelyett egyetlen ár lesz. Új, 12 hónap határozott idejű szerződés vállalása esetén az ügyfél az első 3 hónapban a havidíjból fix összegű havidíj-kedvezményben részesül, amelynek mértéke díjcsomagonként eltérő.

Így lehet két éves hűséggel vásárolni

Az új szabályozásnak megfelelően 24 hónapos határozott idejű szerződés csak készülékvásárlás mellett lehetséges, de ebben az esetben a Telekom készüléktámogatást ad.

Készülék vásárolható határozatlan vagy 12 hónapos szerződéssel is, de ebben az esetben készüléktámogatás nem vehető igénybe.

A kedvezmények továbbra is érvényben maradnak: két otthoni szolgáltatás megléte esetén 20 százalék, három otthoni szolgáltatás megléte esetén 25 százalék kedvezményt kap az ügyfél az otthoni szolgáltatások, valamint a melléjük választott mobil díjcsomagok havidíjából. (Jönnek a független telefonok.)

Régi ügyfél? Ne aggódjon!

A korábbi díjcsomagok értékesítése október 19-én lezárult. A változás az ügyfelek meglévő előfizetéseit nem érinti, ők természetesen változatlan feltételekkel használhatják a szolgáltatást a szerződésben vállat hűségidő leteltéig. A hűségidő leteltével eldönthetik, hogy vállalnak-e újabb hűségidőt az új - jogszabályoknak megfelelő - feltételek szerint, vagy határozatlan idejű szerződésük él tovább. Amennyiben nem vállalnak újabb hűségidőt, havidíjuk nem lesz magasabb, mint a határozott idejű szerződésük ideje alatt volt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

drnemoda@yahoo.com, 2017.10.20 18:01

Szemétség, de már megszokták az emberek ! Nem is kell kedvezmény, egy jó, olcsó és főleg megbízható szolgáltató kellene ! De az nagyon !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html