A Telenor is ajándékot ad mindenkinek

A Telekom után a Telenor is ingyenes adatforgalmat biztosít az előfizetőinek a koronavírus-járvány miatt.
Csernátony Csaba, 2020. március 15. vasárnap, 09:23
Fotó: Getty Images

A koronavírus miatt kialakult helyzetben 100 gigabájt (GB) adatforgalmat ad ingyen minden ügyfelének a Telenor - közölte a szolgáltató.

Az extra adatforgalmat aktiválni kell a telenoros applikációban és harminc napig lehet felhasználni. A sikeres aktiválásról a telenor sms-ben értesíti az érintetteket. A üzleti és flottás előfizetők úgy aktiválhatják az ingyenes adatforgalmat, hogy hétfőtől elküldik a "FREE100GB" kódot a 1744-es telefonszámra. Fontos, hogy arról a számról kell küldeni a kódot hétfőtől, amelyre az előfizetők kérik 100 gigabájtos extra forgalmat.

A Telenor eezzel a lépésével követi a Telekomot. Utóbbi pénteken jelentette be - hogy hétfőtől - minden mobilos ügyfelének külön díjazás nélkül 10 gigabájt (GB) B extra adatmennyiséget biztosít, valamint a lakossági és kisvállalati ügyfelek a Telekom alkalmazásban még további 5 GB adatot pótlólag aktiválhatnak.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Sancho12, 2020.03.15 17:23

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Mekelekke, 2020.03.15 17:10

A kedvezmény kizárólag azoknak jár, akik hajlandók (vagy egyáltalán képesek) feltelepíteni a telefonjukra a Telenor saját mobilalkalmazását? Köszönjük Emese!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html