Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A Pannonban a vállalat 1994-es alapítása óta tulajdonos a Telenor, amely egyben az innováció, a verseny és az értékteremtés új fejezetét nyitja meg a vállalat történetében, és emellett hozzásegíti ahhoz, a cég Magyarország legkedveltebb mobilszolgáltatójává váljon - tette hozzá a cégvezető.

Ezzel a 3,6 millió magyarországi előfizetővel rendelkező Pannon nevével is jelzi, hogy tagja a 13 európai és ázsiai országban jelenlévő Telenor család 174 milliós ügyfélkörének.

A Telenor szeretné elérni, hogy Magyarország lakosságának többsége hozzáférhessen a mobil szélessávhoz 2013-ra és hogy 2020-ra általánosan elérhetővé váljon a szélessáv.

A Pannon annak a három-négy milliárd forintnak az egy részét kívánja márkaváltásra fordítani, amit a tavalyi évhez képest megtakarít az idén. A mobiltelefon társaság tervei szerint a tavalyi 54 milliárd forint után idén 50 milliárd forint körül alakulhat a cég működési költsége, s a köztes összeg egy részét fordítja tehát az átcímkézéssel kapcsolatos reklám, marketing kiadásokra - mondta a NAPI érdeklődésére vezérigazgató.