Téli cipőt és ruhát kapnak a postások

A téli cipőket a balassagyarmati börtönben lévő Ipoly Cipőgyár Kft., míg a téli ruhákat a paksi Beanett Bt. szállíthatja a postásoknak, nettó 310 millió forintért.
Németh Géza, 2020. november 30. hétfő, 12:47
Fotó: Pixabay - A kép illusztráció.

A közbeszerzési eljárás eredményét Magyar Posta Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A beszerzés két részből áll. Az első rész 6000 pár női-férfi magas szárú téli cipőt tartalmaz, nettó 40 millió forint keretösszegben. Ezt az Ipoly Cipőgyár Kft. nyerte. A Céginfo.hu adatai szerint a nyertes tulajdonosa a magyar állam, amelynek nevében a tulajdonosi jogokat a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) gyakorolja.

A második rész 8300 téliesített dzsekiből és 6800 bélelt, melles nadrágból áll. Ennek a keretösszege nettó 270 millió forint, és a paksi Beanett Bt. nyerte. A társaság korábban is gyártott munkaruhát a postának. A Céginfo.hu adatai szerint a nyertes tulajdonosa a Feil család, a bt. a múlt évet 956 millió forint nettó árbevétel mellett 23 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta.

A 30 hónapra szóló szerződéseket november 19-én kötötte meg a posta a nyertesekkel.

A cipők szállítására ajánlatot tett még a Catalan Kft., a Quantum Kft., a Magic Tools Kft. és a Király-Szerszám Kft. is. A ruhára pedig a Katex '98 Kft. adott még be ajánlatot.

HOZZÁSZÓLÁSOK