A tárgyalásos tender eredményét az ajánlatkérő Külgazdasági és Külügyminisztérium közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A nyertes feladata a Párizsi Magyar Intézetnek - a teljeskörű felújítása céljából történő - felmérése, az engedélyezési és a tender szintű tervdokumentáció készítése, valamint az építési engedély megszerzése. Azt, hogy az adott épületre milyen konkrét előírás, korlátozás vonatkozik, a helyi önkormányzat rendeletébe foglalt városrendezési és építési szabályzata, valamint szabályozási terve tartalmazza.

A nyertes feladata és felelőssége, hogy az engedélyezéssel és a kivitelezéssel kapcsolatos minden körülményről tájékozódjon és erről az ajánlatkérőt is tájékoztassa a munka során.

A nyertessel április 7-én írta alá a szerződést az ajánlatkérő.

Indult még a tenderen az Archi-kon Építészeti Tervező-Szervező Kft., a LAB5 Építésziroda Kft., a Global Terv Kft., a győri székhelyű TSPC Technical Supervision and Planning Consulting Hungary Kft., a Hajnal Építész Iroda Kft. valamint az Építész Stúdió Építész Tervező és Szaktanácsadó Kft. is.