Szabadics hozta el az üzletet Mészáros elől

A Szabadics Építőipari Zrt. végezheti több dél-dunántúli település ivóvízminőségének a javítását, nettó 3 milliárd 448 millió forintért. A vesztes ajánlattevő a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. volt.
Németh Géza, 2020. szeptember 25. péntek, 09:55
Fotó: Napi.hu

A nyílt tender eredményét - közös ajánlatkérőként - a NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft., Ádánd Község Önkormányzata, Szigetvár Város Önkormányzata, a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt., Andocs Község Önkormányzata, valamint Nágocs Község Önkormányzata tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben.

A munkálatok a következő településeket érintik: Szigetvár, Andocs, Nágocs, Ádánd, DRV Zrt., Kára, Miklósi, Somogyacsa, Törökkoppány, Szorosad és Zics. Finanszírozó az uniós  Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP). A nyertes feladata - egyebek mellett - vízkezelő telepek építése, kutak tisztítása, hálózatok tisztítása, nyomó vezetékek építése.

A nyertessel szeptember 16-án kötöttek szerződést az ajánlatkérők. Indult még a tenderen a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. is.

HOZZÁSZÓLÁSOK