A Magyar Közlönyben megjelent határozat a Kossuth Lajos téri Igazságügyi Palota és az Agrárminisztérium épület rekonstrukciójával kapcsolatos intézkedésekről szól. A két épület közös mélygarázsa az Agrárminisztérium épülete alá kerül, de abból 23 százaléknyi részt az Igazságügyi Palota (a Kúria) használhat. A két épületben dolgozók közösen ebédelhetnek majd, szintén az Agrárminisztériumban kialakított étkezdében.

Az Agrárminisztérium középső udvara lefedésével egy új közösségi tér jön létre, mivel az átjárható lesz a Kossuth Lajos tér és a Kozma Ferenc utca között, de a közönség nem zavarhatja a minisztérium működését. Ennek az épületnek az Alkotmány utcával szomszédos szárnyában, a földszinten a Nemzeti Összetartozás Emlékhelye tematikájához kötődő kiállítótér jön létre. Ezt az Országgyűlés Hivatala üzemelteti. A minisztérium épületében a hungarikumok bemutatására és árusítására szolgáló mintapince és üzlethelyiség, valamint nyilvános étterem is lesz.

A két épület rekonstrukciójának megvalósulását követően, közös lesz a fűtési rendszer és az épületfelügyelet is.

Az Igazságügyi Palotában nem fér el a Kúria teljes személyzete, így a kormány előírta, hogy a közelben még egy állami tulajdonú épületet kell biztosítani a számukra. A palotában a magyar igazságszolgáltatás történetét, szervezetét és működését, valamint az Igazságügyi Palota épület történetét bemutató kiállítás lesz.

Ugyanebben a közlönyben jelent meg egy kormányrendelet, amely a beruházás megvalósításához szükséges közterület-használat időtartamát a 2021. július 1. és a  2024. június 30. közti időszakra határozza meg.