Ilyen lehet Budapest 2030-ban

A Budapest 2030 Terv és a kapcsolódó dokumentumok elkészítésére írt ki nyílt és gyorsított közbeszerzést a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja (KKBK) Nonprofit Zrt. a Közbeszerzési Értesítőben.
Németh Géza, 2018. október 9. kedd, 20:30
Fotó: Pixabay

A 600 millió forintra becsült tervezési munka sokrétű, mint a kiírás fogalmaz Budapest adottságainak és lehetőségeinek valamint nemzetközi megítélésének számba vételét követően, a város jövőjéről alkotott vízióhoz igazodva, a Fővárosi Közgyűlés által elfogadott stratégiai dokumentumokra figyelemmel kell a tervet elkészíteni. Ennek ellenére nem önkormányzati, hanem kormányzati határkör a fejlesztés, amely az uniós- és hazai forrásból megvalósuló fejlesztések alapja lesz. Közelebbről: a kiemelt jelentőségű városépítészeti, ingatlan- és közlekedési infrastruktúra fejlesztések előkészítését és végrehajtását alapozza meg.

A nyertesnek megalapozó stratégiai tanulmányt, fejlesztési programot és összefoglaló tájékoztatót kell készítenie.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben városi területfejlesztés és/vagy városszerkezeti gazdasági kutatás területen végzett tanulmánykészítésből és/vagy tanácsadásból származó nettó árbevétele elérte a 400 millió forintot.

Az ajánlatok benyújtási határideje október 24. Az értékelésnél 50-50 súlyszámmal szerepel az ár és a minőség.

Fotó: Pixabay

 

HOZZÁSZÓLÁSOK