Távozik a Tesco Magyarország vezetője

Pártos Zsolt elhagyja a Tescót - jelent kedden az Entescom.hu céges dolgozói weboldal címlapján, amely nyilvánosan is látható, de a bejelentés részleteit már csak az áruházlánc magyarországi munkavállalói láthatják - írja a Magyar Nemzet.
K. Kiss Gergely, 2021. február 23. kedd, 14:48
Fotó: Tesco

Ez azt jelentheti, hogy Pártos Zsolt a Tesco Globál Áruházak Zrt.-nél különböző vezetői pozíciókban töltött több mint húszéves pályafutása után elköszön a 2017 óta betöltött ügyvezető igazgatói pozíciójáról.

A vállalati weboldalon megjelent írást Matt Simister Közép-európai vezérigazgató jegyzi.

A lapnak több helyről megerősítették, hogy a hír már ismert iparági körökben, a távozás okairól viszont nem derült ki pontos információ, ahogy arról sincs kereskedelmi körökben értesülés, hogy a szakember miként folytatja munkásságát.

A Tesco egyelőre nem reagált arra a kérdésre, hogy milyen tájékoztatással jár a dolgozói weboldalon olvasható bejelentés.

Pártos Zsolt tavaly augusztusban adott interjút a Napi.hu-nak, ahol a következőket hangsúlyozta: "A pletykák jönnek és mennek, a Tesco marad. Ismételni tudom csak magam: többször elmondtuk már, hogy a magyar, szlovák és cseh piacon erős a pozíciónk és jók a növekedési lehetőségeink. Nem elmenni akarunk, éppen ellenkezőleg, további befektetésekre készülünk a régióban."

HOZZÁSZÓLÁSOK