Bővítés a Tescónál - 50 ezer háztartást céloznak meg

Terjeszkedik az online üzletág: ötvenezerrel több háztartásba szállít a Tesco. Április 5-től már egyebek közt Pécs, Pécsvárad, Szentlőrinc, Komló és egyes kelet-pécsi települések lakói is a Tesco honlapján vagy épp az okostelefonjukon keresztül intézhetik bevásárlásaikat - adta hírül az üzletlánc.
K. Kiss Gergely, 2019. április 5. péntek, 10:42
Fotó: Napi.hu

A Tesco 2013-ban, Budapesten, a multiláncok között elsőként indította el házhozszállítási szolgáltatását. Hat év alatt az áruházlánc több mint 20 millió rendelést, 150 millió terméket, 500 ezer címre történő kiszállítást, és csaknem 10 millió megtett kilométert teljesített.

A folyamatosan bővített, egyre több és több magyar háztartást lefedő Tesco online bevásárlás 2019. április 5-én Pécsre, Pécsváradra, Szentlőrincre, Komlóra, Bogádra, Gyódra, Nagykozárra, Pellérdre, Mecsekpölöskére, Cserkútra, Apátvarasdra, Kozármislenyre, Csonkamindszentre, Kacsótára és Hosszúhetényre is megérkezett.

Így az eddigi mintegy 1,5 millió mellett további 50 ezer háztartás - és egy újabb régió - számára lett elérhető az online bevásárlás lehetősége. Budapest, Szeged, Győr, Veszprém, Székesfehérvár és Debrecen régióival együtt országosan összesen már 122 településen vehető igénybe a szolgáltatás - olvasható a közleményben.

A bevásárló asszisztensek a kiválasztott termékeket a pécsi Makay úti Tesco hipermarketben fogják saját kezűleg összekészíteni, majd az autók onnan kiszállítani. A Tesco április 5-től 4 autóval és 22 új kollégával készül a Pécsett és vonzáskörzetében élő, körülbelül 187 ezer lakos kiszolgálására. A vásárlók 2 órás idősávok kiválasztásával, akár 3 hétre előre is leadhatják rendelésüket a csaknem 20 ezer féle, az áruházival megegyező termékből. A kiszállítást pedig reggel 8 és este 10 óra között kérhetik.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

zana, 2019.04.05 17:52

@lauda:
Neked ott van a CÖBÖÁ, korszerű és magyar! Magyarosan slamposak a pénztárosok, nem szeretik a dezodort, tisztelet a kivételnek, meg néhány boltjuknak.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

lauda, 2019.04.05 17:25

Inkább arról gondoskodjanak , legyen pénztárosuk elegendő !! Az öki pénztárakat meg dugják fel !!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

europeer, 2019.04.05 11:26

Jó ötletnek tatom, hogy nem kell olyanoknak boltba járnia, akik nem tudnak közlekedni, vagy nincs lehetőségük eljutni a boltba.
Ez jó nagy pofon lesz a kópoknak, akik kihasznált drágasággal és pocsék kínálattal szívatják a falusiakat.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html