Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Tesco 2013-ban, Budapesten, a multiláncok között elsőként indította el házhozszállítási szolgáltatását. Hat év alatt az áruházlánc több mint 20 millió rendelést, 150 millió terméket, 500 ezer címre történő kiszállítást, és csaknem 10 millió megtett kilométert teljesített.

A folyamatosan bővített, egyre több és több magyar háztartást lefedő Tesco online bevásárlás 2019. április 5-én Pécsre, Pécsváradra, Szentlőrincre, Komlóra, Bogádra, Gyódra, Nagykozárra, Pellérdre, Mecsekpölöskére, Cserkútra, Apátvarasdra, Kozármislenyre, Csonkamindszentre, Kacsótára és Hosszúhetényre is megérkezett.

Így az eddigi mintegy 1,5 millió mellett további 50 ezer háztartás - és egy újabb régió - számára lett elérhető az online bevásárlás lehetősége. Budapest, Szeged, Győr, Veszprém, Székesfehérvár és Debrecen régióival együtt országosan összesen már 122 településen vehető igénybe a szolgáltatás - olvasható a közleményben.

A bevásárló asszisztensek a kiválasztott termékeket a pécsi Makay úti Tesco hipermarketben fogják saját kezűleg összekészíteni, majd az autók onnan kiszállítani. A Tesco április 5-től 4 autóval és 22 új kollégával készül a Pécsett és vonzáskörzetében élő, körülbelül 187 ezer lakos kiszolgálására. A vásárlók 2 órás idősávok kiválasztásával, akár 3 hétre előre is leadhatják rendelésüket a csaknem 20 ezer féle, az áruházival megegyező termékből. A kiszállítást pedig reggel 8 és este 10 óra között kérhetik.